Bugun...



Karla Mücadele Çalışmaları Mahallelerde Devam Ediyor

Kentte hakim olan kar yağışıyla birlikte çalışmalarına 6. Gününde devam eden ekipler şehir merkezinde tüm mahallelerde çalışmaları sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2026 14:49:48 Tarih: 03-01-2026 14:41

Karla Mücadele Çalışmaları Mahallelerde Devam Ediyor

 

 Tüm cadde ve sokaklarda, parklarda, kaldırım ve yaya geçitlerinde, ara sokaklarda kar temizleme ve tuzlama işlemleri devam ediyor. 

Bağlar Belediyesi’nin 250 kişilik ekibi,  kepçe, kar küreme, pikap, kamyon, tuzlama aracı, greyderlele ulaşımın güvenliği için sahada. 

Ekipler şehir merkezinde yurttaşların güvenle ulaşım sağlaması, günlük yaşamını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmesi için gece ve gündüz çalışıyor.  

Ekipler, Bağcılar, Selahaddin Eyyubi, Mevlana Halit, Şeyh Şamil, 5 Nisan, Yunus Emre, Yeniköy, Alipınar, Fatih, Kaynartepe, Körhat, Muradiye, Oğlaklı’da yurttaşların ulaşım güvenliğini sağlamak için yoğun bir mesai yapıyor.




Bu haber 336 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DİYARBAKIR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI