Bugun...



Kayseri’de kredi kartı dolandırıcılığı: 199 bin TL’yi çeken şüpheli yakalandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir vatandaşın banka veya kredi kartı bilgileri kötüye kullanılarak yaklaşık 200 bin lira dolandırıldığı olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2025 03:02

Kayseri’de kredi kartı dolandırıcılığı: 199 bin TL’yi çeken şüpheli yakalandı


    

 

26 Eylül tarihinde Melikgazi ilçesindeki Kazancılar Çarşısı’nda meydana gelen olayda, bir vatandaşın banka veya kredi kartı bilgilerinin kötüye kullanılması sonucu 199 bin 520 TL dolandırıldığı bildirildi.

Olay üzerine harekete geçen Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Melikgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 128 saatlik kamera kaydı incelemesi ve saha çalışmaları sonucunda şüpheliyi tespit etti.

Şüpheli M.T. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi. (




Bu haber 236 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI