|
Tweet |
Taşkın Civelek :Özel Haber
Bandırmaspor öncesi açıklamada bulunan Amedspor Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, Bandırmaspor karşısında 3 puanla ayrılacaklarını söyledi. Zorlu bir periyottan geçtiklerini ifade eden başarılı çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı.’’ Trendyol 1. Ligi’nde hedeflerimiz belli Hayallerimize yürümemiz için çok kritik bir maça çıkacağız. Bundan önce atmosferi en maksimum şekilde yaratmamız lazım.
ÖZEL BİR TAKIMIZ
Biz Ligimizde Özel Takımız, Kim oynarsa oynasın, fiziksel ve zihinsel olarak çok kaliteli oyunculara sahibiz. Bu tutkuyu ve arzuyu sahaya yansıttığımızda neler yapabileceğimizi gösterdik. Bunu da son deplasmnda oynadığımız Ümraniyespor maçında gösterdik. Oyuncularıma güveniyorum. Çok kaliteli ve özel insanlar. Rakibimize büyük saygı duyuyorum. Kendi kalitemizi sahaya yansıtırsak maçı kazanacağız. Sakatlıklar her takımın başına bunlar gelebilir. Bizler çok önemli oyunculara sahibiz.
HAYALLERİMİZ VAR
Kuübede kim oturursa otursun 11 kişi çıkarız sahaya Çok güçlü oyuncularla sahaya çıkacağız. Oyuncularıma çok güveniyorum. İlk hedefimiz. Bandırma spor karşısında kazanmak ve liderlik koltuğuna oturmaktır. Büyük hayalimizde Ligimizde Şampiyon olmak için maç maç düşünmemiz gerekiyor. ‘’
