![]() |
Tweet |
Yasin Güler - Diyarbakır – MÜSİAD Diyarbakır İl Başkanı Hamdullah Akyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Ali Altındağ ile birlikte Güneydoğu Güncel Gazetesini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette kentteki iş dünyası, ekonomi ve turizm faaliyetleri üzerine kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunuldu. Akyıldız, ziyarette Diyarbakır’da yapılması planlanan Turizm Fuarı hakkında da bilgi verdi.
Akyıldız, MÜSİAD olarak Diyarbakır’ın yatırım, istihdam ve turizm potansiyelini artırmaya yönelik projeler yürüttüklerini belirterek, “Diyarbakır’ın sadece bölgesel değil, ulusal ölçekte de turizmde söz sahibi olması için çalışıyoruz. Şehrin marka değerini yükseltecek her girişimin arkasındayız” dedi.
Güneydoğu Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Zeki Özer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Diyarbakır’ın kalkınması için basın ve iş çevrelerinin birlikte hareket etmesi şart. Bizler de gazete olarak, bu tür girişimlere her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve kent ekonomisine katkı sağlayacak projeler üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.