|
Tweet |
Taşkın Civelek
Teknik Direktör Sinan Kaloğlu karsilasmasi sonrası açıklamada bulundu.
Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu hem kendi takımını hem de rakip Hatayspor’u tebrik etti. İki takımı da tebrik eden Kaloğlu, "Öncelikle kendi takımıma ve oyuncularıma teşekkür ediyorum, kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hataysporlu kardeşlerimi de kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler" dedi.
Takımın oyun anlayışında ilerleme kaydettiğini belirten teknik adam, şu ifadeleri kullandı:
Daha az pozisyon veren, daha çok gol pozisyonuna giren bir yapıya yavaş yavaş bürünüyoruz. Maçın başında erken gelen iki gol bence oyuncularımızda bir miktar rehavet oluşturdu. Bu tip durumlarda skoru yakaladıktan sonra aynı tutkuyu sürdürmek kolay olmuyor.”
Maçın genelinde sistemin gerektirdiği pozisyonlara girdiklerini vurgulayan Amedspor hocası, şunları ekledi:
“İki haftadır çalıştığımız şekilde goller bulmamız beni sevindirdi. Çocuklar buna çok iyi reaksiyon gösteriyor. Zamanla daha iyi olacağız, fiziksel olarak da gelişiyoruz. Milli ara bizim için bir fırsat olacak, oyuncularımıza yükleme yaparak ikinci yarıya daha güçlü girmek istiyoruz.”
Takımın üretkenliğinden memnun olduğunu ifade eden teknik direktör, bitiricilik konusunda da daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi:
“Bugün çok pozisyona girdik ama bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Gereksiz bir şekilde rakibe davetiye çıkardık. Her maçı kazanmak zor, ama önemli olan seriyi sürdürmek. Zamanla sistem daha oturacak, oyuncular daha bilinçli hale geldikçe hem golleri hem de direnci daha fazla göreceğiz.”dedi
