Bugun...



Türkiye Futbol Federasyon’dan Ümraniyespor’a ırkçılığa Ceza Uygulanmalı

Ümraniyespor Amedspor maçında evsahibi takımın stadyuma 16 Türk Devleti Bayrağı asmasına ünlü gazeteci İsmail Saymaz, ‘Sanırsın düşman takımı”diye tepki gösterdi. Türkiye Futbol Federasyonunu ırkçılıkla ilgili Ümraniyespora ceza verilmesi ve ayrımcılık yapmamalı.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2025 11:23

Türkiye  Futbol Federasyon’dan Ümraniyespor’a ırkçılığa  Ceza Uygulanmalı


Taşkın Civelek

Trendyol 1. Lig'de oynanan Ümraniye-Amedspor karşılaşması sadece skoruyla değil, maç öncesindeki tribün görüntüleriyle de gündem oldu. Ümraniye’deki stadyumda maç başlamadan önce 16 Türk devletini temsil eden bayrakların tribünlere asılması ve mehter marşının çalınması, sosyal medyada tartışma yarattı.
Maç öncesindeki bu atmosferin aksine, sahada farklı bir tablo yaşanırken, zorlu mücadelede Amedspor, Ümraniyespor’u 4-3 mağlup ederek deplasmandan önemli bir galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip taraftarları sonuç nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, Amedspor cephesinde büyük bir sevinç hâkimdi.
Karşılaşma sonrası  Ümraniyespor taraftarları tribünlerdeki bayrak görüntüleri tartışılmaya devam ederken, gazeteci İsmail Saymaz da konuyla ilgili sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
“SANIRSIN DÜŞMAN TAKIMI”
Saymaz, “Ümraniye Belediyespor, dün Amedspor’u evinde ağırladı. Stada 16 Türk devletinin bayrakları asıldı. Maçtan önce mehter marşı çalındı.Sanırsın, düşman takımı. Bu arada, maçı 4-3 Amedspor kazandı.”dedi.




Bu haber 475 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI