diyarbakır escort
beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort
Bugun...



Yatırım dolandırıcılığı soruşturması: 65 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, borsa yatırımı ve halka arz bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 65 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2026 12:15

Yatırım dolandırıcılığı soruşturması: 65 gözaltı kararı


    

 

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosu’nca yürütülen çalışmalarda, 65 şüphelinin kendilerini yatırım uzmanı gibi tanıtarak halka arz edileceğini öne sürdükleri şirketler üzerinden vatandaşlardan para topladıklarının tespit edildiği belirtildi.

Şüphelilerin, mağdurlara ilk etapta küçük yatırımlardan kazanç sağlandığı izlenimi vererek güven kazandıkları, ardından daha yüksek tutarlarda para talep ederek dolandırıcılık faaliyetlerini sürdürdükleri kaydedildi. Bu süreçte çok sayıda şirket hesabının kullanıldığı da belirlendi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin, şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonlarının devam ettiği bildirildi. 
 




Bu haber 138 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI