Bugun...



İsveç'te bir İslam düşmanı, yarın Kur'an-ı Kerim'i yakmaya hazırlanıyor

İsveç polisi, daha önceden olduğu gibi Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına yönelik başvuruyu kabul etti ve bu saldırının yarın yapılacağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2024 16:59

İsveç'te bir İslam düşmanı, yarın Kur'an-ı Kerim'i yakmaya hazırlanıyor

 

 

İsveç medyasına göre polis, İslam düşmanı bir kişinin Kur'an-ı Kerim yakmayı planladığı saldırıyı düzenlemesine izin verdi.

Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırının yarın öğleden sonra şehrin orta kısmındaki Gustav Adolf Meydanı'nda gerçekleştirileceği ifade edildi.

İsveç medyasına göre polise Cumartesi ve Pazar günleri de Kur'an-ı Kerim'i yakmak için benzer başvurular yapıldı.

Bu arada Malmö'de 9 ve 11 Mayıs'ta iki Filistin yanlısı gösteri planlanıyor. 9 Mayıs'ta da siyonist işgal rejimi yanlıları da bir protesto da planlıyor.

İslam düşmanlarına "ifade özgürlüğü" adı altında izin veren İsveç'te geçtiğimiz yıl Kur'an-ı Kerim'e yönelik birçok saldırı düzenlenmiş, bu saldırılar Türkiye ve halkı Müslüman olan diğer ülkelerce tepki çekmişti.

İslam'ın kutsallarına saldırı, ülkede güvenlik endişelerini de beraberinde getirdi. 17 Ağustos 2023'te ülkenin "terör tehdidi" düzeyi sondan bir önceki seviyeye çıkarıldı.

İsveç'te son olarak geçtiğimiz günlerde İslam düşmanı bir kadın, Kur'an-ı Kerim'i polis koruması altında ateşe vermişti.




Bu haber 413 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI