Bugun...



Diyarbakır Hazro'da Yeni Belediye Başkanı: Fuat Mehmetoğlu Göreve Başladı

Seçimlerin Ardından Mazbatasını Alan Mehmetoğlu, Hazro Halkına Hizmet Sözü Verdi

facebook-paylas
Güncelleme: 08-04-2024 19:41:56 Tarih: 08-04-2024 19:39

Diyarbakır Hazro'da Yeni Belediye Başkanı: Fuat Mehmetoğlu Göreve Başladı

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde yapılan yerel seçimlerin ardından yeni belediye başkanı belirlendi. Hazro halkının oylarıyla seçilen Fuat Mehmetoğlu, seçimlerin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Yapılan törende, Hazro'nun yeni belediye başkanı olarak göreve başlayan Mehmetoğlu, ilçenin kalkınması ve vatandaşların refahı için çalışacağını belirtti.

Mazbatasını alarak göreve resmen başlayan Mehmetoğlu, Hazro ilçesinin mevcut sorunlarına çözüm bulmak için kararlı olduklarını ifade etti. Ayrıca, ilçenin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesine katkıda bulunacak projeler üzerinde çalışacaklarını söyledi. Mehmetoğlu, Hazro halkının güvenine layık olmak adına gece gündüz demeden çalışacaklarını ve ilçenin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Hazro Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Mehmetoğlu, ilçenin her kesiminden gelen talep ve önerilere açık olduklarını belirtti. Halkın beklentilerini karşılamak ve ilçenin geleceğini daha iyi bir noktaya taşımak için işbirliği içinde olacaklarını vurguladı. Mehmetoğlu, Hazro'nun birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için tüm Hazro halkının desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.




Bu haber 3161 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI