Bugun...



Açık Hava Meyhanelerindeki Huzursuzluk, Halkı İsyan Noktasına Getirdi

Diyarbakır'da Ayyaş İşgali: Vatandaşlar, Sahabe İsimlerine Yapılan Saygısızlığa Karşı Tepkili

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 00:01

Açık Hava Meyhanelerindeki Huzursuzluk, Halkı İsyan Noktasına Getirdi

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'da, her yıl olduğu gibi havaların ısınmasıyla birlikte bazı bulvar ve caddeler sadece içki içmek isteyen değil, çevresine rahatsızlık veren ayyaşların da akınına uğruyor. 

Bulvar ve caddeler, ayyaşların keyif çatma ve huzursuzluk yaratma mekanları haline geldiği ifade edildi.

İnsanlar artık sabrın sonuna gelmiş durumda. Sahabe isimleriyle anılan bulvar ve caddelerin ayyaşların istilası altında ezilmesine daha fazla sessiz kalamayacaklarını belirtiyor ayrıca İslam komutanlarının ismi verilerek anılan bu caddeler, artık içki içenlerin, kavga edenlerin, bağıranların, çevreyi rahatsız eden ayyaşların mekanı haline gelmiş durumda.

Halk, devletin bu konuda etkisiz ve duyarsız olmasına daha fazla tahammül edemiyor. Yetkililerin sessizliği, halkı daha da öfkelendiriyor. Sahabe isimlerine yapılan bu saygısızlık karşısında, vatandaşlar artık ayaklanma noktasına gelmiş durumda.

Gazetemize ulaşan birçok vatandaş, bu durumun bir an önce son bulmasını ve ayyaşların isimlerinin verildiği caddelerin, tarihi ve kültürel değerlere uygun şekilde yeniden düzenlenmesini talep ediyorlar. Aksi takdirde, halkın tepkisi daha da büyüyerek, kontrolsüz bir şekilde patlamaya neden olabilir. Bu konuda yetkililerin bir an önce adım atması gerekiyor.




Bu haber 845 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI