Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ YETİMLERİ UNUTMADI

Bağlar Belediyesi, Dünya Yetimler Günü’nde ilçedeki yetim ve öksüz çocukları unutmadı, düzenlediği etkinliklerle yüzlerini güldürdü. Belediye bünyesindeki eğitim destek merkezlerinde yapılan faaliyetlere katılan yetim ve öksüz çocuklar,çeşitli aktivitelerle neşeli bir gün geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2024 16:40

BAĞLAR BELEDİYESİ YETİMLERİ UNUTMADI

 

 

Bisiklet Sürdüler, Uçurtma Uçurdular

Bağlar Belediyesi, Ramazan ayının ortasına denk gelen Dünya Yetimler Günü’nde ilçedeki yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldüren, onları hayata bağlayan anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği etkinlik Alay Solin, Kaynartepe Solin, Bağ Evi, Kardelen Kadın Merkezi ve Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Merkezi olmak üzere bir çok farklı noktada yapıldı. Çocuklar bisiklet sürdü,uçurtma uçurdu,boyama, seramik  gibi faaliyetler gerçekleştirerek doyasıya eğlendi. Yapılan etkinliklerle yetim ve öksüz çocuklara yalnız olmadıkları hissettirildi.

“Yetim Gülerse Dünya Güler”

 Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün basın bilgilendirme notunda, yapılan etkinliğin yetim ve öksüz çocukları hayata bağlama adına anlamlı bir misyon içerdiğine vurgu yapıldı. Açıklamada,”Müdürlüğümüze bağlı aile,kadın ve eğitim destek merkezkerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılım oldukça yüksek oldu. Amacımız yetim ve öksüz ve çocuklarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmekti, bunu da başardık.”Yetim gülerse dünya güler” şiarıyla tüm çocuklarımıza barış,sevgi ve huzur dolu yarınlar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.




Bu haber 314 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI