Bugun...



Amedspor Namaglup Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Lig’de Oynadığı 14 Maçta yenilgi yüzü görmeyen Yeşil- Kırmızılılar Pazar günü sahasında oynayacağı Rakibi Kastamonusporu yenerek. Namağlup Liderliğini Sürdürmek istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 16:41

Amedspor Namaglup Liderliğini Sürdürmek İstiyor

 Taşkın Civelek

Lig’de   son iki maçında   kendi  sahasında   Fethiyespor’la  1-1  , deplasmanda .İnegölspor’la 0-0 ‘lik skorla Kapatan     Amedspor’da  gözler  sahasında konuk edeceği   Kastamonuspor karşılaşmasına çevrildi.  Yeşil- Kırmızılılar  Taraftarların önünde Zaferle  ayrılmak ve  serisini  sürdürmek  istiyor.

Bu  sezon İç sahada 6 Galibiyet 1 Beraberlik ve Dış  sahada ise 3 Galibiyet , 3 Beraberlik alan Diyarbakır Temsilcisi  Amedspor ,  Derbi olarak nitelendirilen Kastamonuspor  engelini aşmak ve   galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bu Takım Trendyol 1 Lige Çıkacak!

Amedspor  Kulüp  Başkanı  Aziz  Elaldı, Sahamızda oynayacağımız   kastamonuspor  maçında  Taraftarlarımızın desteğiyle   Zaferle ayrılıp liderliğimizi sürdüreceğiz, Bu Takımın Şampiyonluk hedefini yakalayacağına ,ve Bu Takım  Trendyol 1.lige çıkacağına  inanıyorum. dedi.

Hiçbir  Takım  elini kolunu Sallaya  Sallaya Sahamızda Puan Alamaz!

Başkan  Aziz Elaldı, ‘’ Sahamızda  ağırlayacağımız Kastamonusporu puansız  göndermeyi  hedeflediklerini söyledi. Başkan  Elaldı, Her iki Takımın  açında denk olacağı bir maça sahne olacak.  Amedspor Takımı  kiminle  maç yaparsa yapsın, hiçbir  takımın karşımızda elini  kolunu sallaya sallaya Sahamızda  puan alamaz. Pazar günüde  bunun bir örneğini yaşayacağız, İstastiklere bakıldığında  geçmiş dönemler, geçmiş tarihlerde de  bir   çok  başarılara imza  attık.. Amedspor’daki değişim ortadadır. Yeni Yönetimle   yeni Futbolcularla İnanılmaz bir  havamız var. Takım her şeyden önce çok   kaliteli oyunculardan  oluştu. Hepsi  çok istekli,  çok hırslı.  Yırtıcı bir   ekip haline geldi. dedi




Bu haber 407 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI