Bugun...



CHP’li Baydemir, artan gıda fiyatlarına dikkat çekti BAYRAMIN DA TADI KAÇTI!

CHP Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, bayramın simgelerinden bayram şekerinin, yüzde 50’lik fiyat artışı ile tezgahlarda yerini aldığına işaret ederek, “Eti, sütü, peyniri vitrinde gören vatandaşımız bayram şekeri de alamaz hale getirildi. Bayramın da tadı kaçtı! 31 Mart’tan sonra çift bayram yapalım” çağrısı yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2024 04:26

CHP’li Baydemir, artan gıda fiyatlarına dikkat çekti BAYRAMIN DA TADI KAÇTI!

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, artan hayat pahalılığı nedeniyle artan gıda fiyatlarına dikkat çekti. 9 günlük olarak açıklanan bayramda vatandaşın memleketine dahi gidemediğini dile getiren Baydemir, “En çok havaalanı açmakla övünen iktidar, vatandaşımızı uçağa bindiremez hale getirdi. Otobüs fiyatları uçak fiyatları ile yarışıyor. Eti, sütü, peyniri vitrinde gören vatandaşımız bayram şekeri de alamaz hale getirildi” dedi.

EMEKLİMİZ ÇARŞI PAZARA ÇIKAMIYOR

Emekliye müjde olarak sunulan indirimlere de değinen Baydemir, şöyle devam etti: “10 bin lira maaşla yaşaması beklenen emeklimize vaat olarak indirim sunuluyor. PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emekli vatandaşlarımıza indirim müjde olarak sunuluyor. Emeklimiz çarşı pazara çıkamıyor. İktidar vatandaşın gerçekliğinden bu kadar uzak! Bayramın da tadı kaçtı!”

Vatandaşlara 31 Mart’ta sandığa gitme çağrısı yapan Baydemir, “31 Mart’tan sonra çifte bayram yaşayalım” dedi.




Bu haber 658 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI