Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, öğretmen atamalarına ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2024 00:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, öğretmen atamalarına ilişkin açıklama


    

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası Külliye'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, diplomasi gündeminde nelerin olduğuna yönelik bir soruya Erdoğan, "Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye’ye gelecek. Onlarla atacağımız adımlar diplomatik konuların yanında yatırımlar açısından da önemli fırsatları barındırıyor." dedi.

"Erbil’e de bir ziyaret yapabiliriz"

Erdoğan, bir gazetecinin, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Bağdat ziyaretini hatırlatması üzerine şu yanıtı verdi:

"Özellikle Irak tarafı bizim bu ziyaretimize çok önem veriyor. Bu ziyaretle birlikte Türkiye ve Irak olarak münasebetlerimizi farklı bir zemine oturtacağız.

Ziyaretimizin gündem başlıklarının en önemlilerinden biri de su meselesi. Su konusunda bizden bazı talepleri oldu, bu konuları çalışıyoruz. Bu konuyu onlarla çözmenin gayreti içinde olacağız. Onlar da zaten bu işi çözelim istiyorlar. Adımlarımızı bu istikamette atacağız.

Bir de Türkiye’ye doğalgaz ve petrol akışı konuları var onları da ele almanın gayreti içerisinde olacağız.

Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil’e de bir ziyaret yapabiliriz, oradaki yetkililerle de görüşmeler yapabiliriz. Arkadaşlarımız bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor."

Putin'in Türkiye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir soru üzerine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye ziyaretine ilişkin tarihin henüz netleşmediğini kaydetti. Erdoğan, "Bu konu da inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir." diye ekledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in olası ziyareti

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna Erdoğan, "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz." cevabını verdi.

Öğretmen atamaları

Erdoğan, atamalara ilişkin bir soruya da "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." yanıtını verdi. 
 




Bu haber 873 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI