Bugun...



Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarından Açıklama: "Demokrasiye Zarar Veren Karalama Kampanyalarına Boyun Eğmeyeceğiz"

Serra Bucak ve Doğan Hatun, Göreve Geldikleri Günden Beri Maruz Kaldıkları Saldırıları Kınadılar ve Hizmet Odaklı Çalışmalarına Devam Edeceklerini Belirttiler

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2024 00:05

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarından Açıklama:

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, mazbatalarını aldıkları günden beri süregelen ve demokrasiye zarar veren karalama kampanyalarına karşı bir basın açıklaması yaparak seslerini duyurdu. İki eş başkan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 64 oy oranıyla seçilmiş olmalarına rağmen, göreve başladıkları 8 Nisan'dan itibaren sistemli bir şekilde bayrak, marş gibi değerler üzerinden organize edilen saldırılara maruz kaldıklarını belirtti. Kentin birikmiş sorunlarına çözüm bulmayı ve hizmet üretmeyi hedefledikleri bir dönemde, yönetimlerine yönelik iftira ve karalama kampanyalarının sürdüğünü ifade ettiler.

Eş başkanlar, yerel yönetim anlayışlarının her ilçe ve mahalleye adil ve eşit hizmet götürmek olduğunu vurgulayarak, genel siyasi tartışmalara karışmadan hizmet odaklı çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. Ayrıca, bayrak, marş gibi değerlerle hiçbir sorunlarının olmadığını ve üretilen her türlü fotomontaj ve yanıltıcı bilgiyi reddettiklerini dile getirdiler.

Eş başkanlar, kentin tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde doğru olanı yapmaya devam edeceklerini ve demokrasi dışı oyunlara boyun eğmeyeceklerini vurguladılar. Kamuoyuna bir kez daha açıkça beyan ederek, kentte yaşayan her yurttaşa eşit, adil ve kaliteli hizmet sunacaklarını ve kendilerini ve kentlerini en iyi şekilde yöneteceklerini ifade ettiler.




Bu haber 694 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI