Bugun...



Diyarbakır’da halk Amedspur’un zaferi şarkıları söyleyerek takımlarını kutladılar

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk iddiasını adeta ilan eden Amedspor, deplasmanda Kastamonu karşısında aldığı muhteşem galibiyetle Diyarbakır’ı coşturdu. Kentin birçok bölgesinde havai fişeklerle kutlamalar yapılırken, Diyarbakırlı vatandaşlar kutlamalara araçlarındaki kornalarıyla da eşlik etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-04-2024 19:18:24 Tarih: 14-04-2024 19:14

Diyarbakır’da halk Amedspur’un  zaferi şarkıları söyleyerek takımlarını kutladılar

 

 

Kastamonu deplasmanından galibiyetle dönen Amedspor, Diyarbakır’da büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı. Kentin birçok noktasında havai fişeklerin renkli gösterisi, galibiyetin kutlamalarına eşlik etti. Sokaklarda toplanan taraftarlar, zafer şarkıları söyleyerek takımlarını kutladılar. Özellikle araçlarıyla trafiğe çıkan Diyarbakırlı vatandaşlar, kornalarını çalarak bu mutlu anları kutladılar.

Yenişehir İlçesi Ofis Semti’nde ise büyük bir taraftar grubu bir araya gelerek şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Yaktıkları meşaleler ve attıkları havai fişeklerle semtin gökyüzünü renklendiren taraftarlar, Amedspor’a olan sevgi ve desteklerini bir kez daha gösterdiler. Taraftarlar, sokaklarda marşlar söyleyerek, takımlarının başarısını coşkuyla kutladılar.

Amedspor’un şampiyonluğu, Diyarbakır’da birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Kentin dört bir yanında kutlamalar devam ederken, taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadılar.




Bu haber 873 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI