Bugun...



Diyarbekirspor , play-off hedefini sonuna kadar kovalayacak

Tff 2. Lig'de geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor’a yenilerek haftayı puansız kapatan Diyarbekirspor 3 Nisan Çarşamba Günü sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor hazırlıklarını kendi Tesislerinde Teknik direktör Özcan Gökçeoğlu yönetiminde başlayan Antreman Düz koşuyla başlarken daha sonra 5 ‘e 2 pas çalışması yapan Takım daha sonra iki grup halinde Çift kale maç yaparak sonlandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 13:28

Diyarbekirspor , play-off hedefini sonuna kadar kovalayacak


TAŞKIN CİVELEK

Teknik Direktör Özcan Gökçeoğlu ,geçen hafta  deplasmanda karşılaştığımız Ankaraspor karşılaşmasından  istemediğimiz  sonuçlan  ayrıldığımız için üzgünüz  dedi. 
YENİ BİR  SAYFAYLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Özcan  Gökçeoğlu, Play-off grubunun içine girmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hafta içinde  sahamızda oynayacağımız Nazilli Belediyespor  maçını kazanarak  play-off umutlarını tekrar artıran bir takım olacağız. İyi bir ivme yakalamak için play-off hedefini sonuna kadar kovalamak için var gücümüzle  çalışacaklarının altını çizen .  Gökçeoğlu, " Bu Takım oynadığı karşılaşmada  çok şanssız maçlar oynadı. Artık bu maçlar geride kaldı. Şimdi yeni bir sayfayla   yolumuza devam edeceğiz. Sahamızda oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçını kazanmak  adına  , hedefimizi kovalamak ve her karşılaşmada galip gelmek için sahaya çıkacağız  ve maç maç oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.
SAHA’DA 90 DAKİKA MÜCADELE  EDELİM
Diyarbekirspor’da teknik direktör Özcan Gökçeoğlu , öğrencilerine galibiyetin şifrelerini ezberletiyor. Galibiyet planını hazırlayan tecrübeli teknik adam oyuncularından hata oranını aza indirmelerini istedi.  teknik adam, Nazilli Belediyespor karşısında sahada 90 dakika boyunca mücadele edeceklerini  söyledi.” 
HEP BERABER TEK YÜREK OLMALIYIZ
Diyarbekirspor, Nazilli Belediyespor maçı öncesi tek yürek olacaklarını belirten . Özcan Gökçeoğlu,’’  Alınan   sonuçlar ortada biz bu Takımı Play- offa taşımak için hep beraber ve tek  yürek olmalıyız. Onun için sahada oyunumuzu oynayıp iyi bir  sonuçla Taraftarlarımızı  sevindirmek ve  heyecan yaratalım.’’ İfadesinde  bulundu.




Bu haber 756 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI