Bugun...



YAKISMADI BAŞKAN

Geçtiğimiz gün “Amedspor bizim dostumuzdur” diyen İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim bir hafta içinde çark etti. Sevim, “Bizim bizden başka dostumuz yok” açıklaması yaptı. İskenderunspor Başkanı ise Özer’e yönelik çirkin tezahüratlara tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2023 18:24

YAKISMADI BAŞKAN

TAŞKIN CİVELEK

TFF 2. Lig’de liderlik koltuğunda olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, dün Bursa temsilcisi İnegölspor’un konuğu oldu. Maç golsüz sona erdi. Maç bitti ancak tartışmalar sürüyor.

Maçtan bir hafta önce açıklama yapan İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim, “Amedspor dostumuzdur. Amedsporla düşmanlığımız yoktur” açıklaması yapmıştı. Dün yeni bir açıklama yapan Sevim şu ifadeleri kullandı, “Yöneticilik ve başkanlık hayatımda böyle bir maç ve böylesine heyecanlı, coşkulu bir atmosfer görmedim. Taraftar grubu lideri Tevfik Taşkın ve tüm taraftar gruplarımıza şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Birlik ve beraberlik içinde başaracağız. Bunun farkındayız. Her şey daha güzel İnegölspor için. Bazen yanlış anlaşılabilir sadece bizler bir olalım. Çünkü bir hayalimiz var. Bizim bizden başka dostumuz yok, bir olalım diri olalım” dedi.




Bu haber 835 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI