Bugun...



REKORTMEN MİLLİ KARATECİ' NIN YENİ ADRESİ

Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında elde ettiği sayısız derecelerle Diyarbakır’ın son yıllarda yetiştirdiği en önemli sporcuları arasına giren milli karateci Sena Kızılaslan bundan sonra Diyarbakır Yurdumspor adına mücadele edecek. Yurdumspor Başkanı Aydın Çetin, rekortmen sporcunun burada yeni başarılara yelken açacağına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 05-07-2023 10:38

REKORTMEN MİLLİ KARATECİ' NIN YENİ ADRESİ

Diyarbakır’ın son yıllarda yetiştirdiği en önemli sporcular arasında yer alan Sena Kızılaslan’ın yeni adresi belli oldu. Bir yandan spor yaşamına devam ederken, diğer yandan eğitim hayatına da başarılı bir şekilde devam eden Sena, Diyarbakır Yurdumspor’a transfer olarak kariyerini burada sürdürme kararı aldı.

19 yaşındaki milli sporcu, Yurdumspor Başkanı Aydın’ı ziyaret etti. Yurdumspor Başkanı Aydın Çetin, rekortmen sporcunun burada yeni başarılara yelken açacağına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

Daha Büyük Başarılar İçin Çalışacak

Kariyerine Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında bir çok başarı sığdıran, sayısız şampiyonluk, ikincilik ve üçüncülük elde ederek madalya rekortmeni haline gelen Sena Kızılaslan,ilk günkü azimle sürdürdüğü kariyerine yeni ve daha büyük başarılar sığdırmak istediğini söyledi. Kızılaslan,”Memleketimi,ülkemi, karateyi ve bunlarla beraber eğitimi çok seviyorum. Bugüne kadar önemli başarılara imza attım. Ama bunlarla yetinmek istemiyorum. Bir yandan eğitim hayatına başarıyla devam ederken, diğer yandan sporda daha büyük başarılar kazanmak istiyorum. Bana güvenen Yurdumspor Başkanı Aydın Çetin’e çok teşekkür ediyorum. Mehmet Yazar hocamın benim üzerimde çok emeği var. Kendisinin desteğiyle bugünlere geldim. İnşallah bu desteğe layık başarılar elde etmeye devam edeceğim.” dedi.




Bu haber 863 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI