Bugun...



Şanlıurfa'da çocuklara cami sevgisi kazandırılıyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde bulunan bir camide Ramazan ayı boyunca her akşam düzenlenen etkinliklerle çocuklara cami sevgisi kazandırılması amaçlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2024 11:15

Şanlıurfa'da çocuklara cami sevgisi kazandırılıyor

 

 

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Ziyali Abamor Cami’nde görev yapan İmam-Hatip Abdullah Dinçol, Ramazan ayı boyunca her akşam düzenlediği etkinlikle çocukları camiye kazandırmayı amaçlıyor.

Çocukları camiye kazandırmak ve sevdirmek için bu etkinliği düzenleyen Dinçol, her geçen gün çocukların sevgisini biraz daha fazla kazanmayı başarıyor. Dinçol, minik çocuklarla hem eğleniyor hem de arkadaş oluyor.

Özellikle teravih namazlarına gelen çocuklara çeşitli ikramlarda bulunan İmam-Hatip Dinçol, çocuklara cami atmosferini sevdirmeyi hedefliyor.

Çocukların hayatının merkezine cami sevgisini yerleştirmeye çalıştığını belirten Dinçol, "Cami merkezli bir hayat oluşturmak için çabalıyorum. Çocuklara cami cemaatini ve namazı sevdirmek istiyorum. Camimizde ve her camide olduğu gibi çocuklarımızın özel bir yeri var. Onları camiye küstürmeyi değil, bilakis sevdirmeyi amaçlıyorum." ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 290 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI