Bugun...



Amedspor, Karaman FKspor’u Eli Boş Göndermek İstiyor


facebook-paylas
Tarih: 28-02-2024 12:57

Amedspor, Karaman FKspor’u Eli Boş Göndermek İstiyor


Taşkın Civelek
Tff 2Lig’in 28. haftasında sahasında KaramanFKspor'la karşılaşacak olan Amedspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da sahasında karşılaşacağı KaramanFKspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehmuz Özer Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core antrenmanı ile başladı. Antrenmanın ikinci kısmında ise 5’e 2 pas çalışması yapıldı. Sonrasında taktik çalışma yapılırken, kaleciler kaleci antrenörleri eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Zor yenilen bir takımız, bir açıdan böyle değerlendirebiliriz ama bir taraftan da kazanmakta da zorlanan bir takımız. Her maç sahaya kazanmak için çıkıyoruz .” dedi.
Amedspor’un, sahasında oynayacağı KaramanFKspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Mesut Bakkal, karşılaşmanın hem kağıt üzerinde zor bir maç hem de sahada büyük bir mücadeleye sahne olacak bir karşılaşma olacağını söyledi.
"KARAMANFK'I YENMEK İSTİYORUZ"
Teknik Direktör Mesut Bakkal, Emizde oynayacağımız KaramanFKspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyerek, "KaramanFKspor karşısında iyi bir strateji ile oynamamız gerekiyor. Karaman'ın artı ve zayıf yönlerini iyi analiz ettik. Kendimizin de artı ve eksi yönlerimiz var. Biz kendi güçlü yönlerimizi çıkartıp KaramanFK'ın zayıf yönlerinden faydalanmak için iyi çalışacağız. Maça iyi konsantre olacağız" şeklinde konuştu.




Bu haber 591 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI