Bugun...



Vali Ali İhsan Su'nun "Ramazan Bayramı" Mesajı

İnancımızda ve kültürümüzde büyük bir değere sahip olan sevgi, saygı, barış ve huzurun herkesin kalbinde egemen olduğu, yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin en üst düzeye çıktığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin sevincini yaşıyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2024 00:32:11 Tarih: 10-04-2024 00:26

Vali  Ali İhsan Su'nun

 

 

Bayramlar, milletimizin gönül zenginliğinin en güzel örneklerini sergilediği anlardır. Bayramlar; umutlarının tazelendiği, kalplerin coşkuyla dolduğu özel günlerdir.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, aramızdaki kırgınlıkları unutmak ve gönüllerimizi hoş tutmak için eşsiz bir fırsat olan bu özel günlerde başta anne-babalarımız olmak üzere aile büyüklerimizin ellerini öpmeye ve hayır dualarını almaya özen göstermeli, küçüklerimizin mutluluğuna mutluluk katmalı, akraba, dost ve komşularla, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle, yetim ve öksüzlerle bu bayram sevincimizi paylaşmaya gayret etmeliyiz. Bu müstesna zamanlarda çevremizdeki ihtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızı unutmadan bayram sevincimize ortak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Diyarbakırlı hemşehrilerimin, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın huzur ve bereketinin hayatımızın her anına yayılmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.




Bu haber 567 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI