Bugun...



Mesut Bakkal: "Güzel bir galibiyet elde edeceğiz"

Tff 2. Lig ekiplerinden Amedspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, deplasmanda oynayacağımız Somaspor karşısında kazanmak istediklerini söyledi. Bakkal, "Bundan sonraki zorlu sürece hem takımımızın hem oyuncularımızın hem camiamızın hem de taraftarımızın moralini, motivasyonunu artırarak girmek istiyoruz." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 15:56

Mesut  Bakkal:


Taşkın Civelek

Amedspor, Lig'in 37. haftasında deplasmanda  oynayacağı Somaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını  Şehmuz  Özer Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalıştı.
Somaspor maçına hazırlandıklarını anlatan Bakkal, ''Somaspor  karşısında da kesinlikle kazanmayı hedefleyen bir oyun anlayışıyla sahada mücadelemizi verip, gelecek adına bizi umutlandıracak futbol kalitesini ortaya koyup, sonuç almak istiyoruz'' dedi.
Şu anda içinde bulundukları durumun, ortaya koydukları futbol değerleri ve verdikleri mücadelenin, kesinlikle   deplasmanda oynayacağımız  Somaspor karşısında 3 puanı alacak güçlerinin olduğunu ortaya koyacağını  dile getiren Bakkal, ''Ortaya çıkacak her türlü sonuç, normal karşılanması gereken sonuçlar olacaktır.Her türlü sonuca açık bir karşılaşma oynanacak'' dedi.
Teknik direktör Mesut Bakkal, "İnşallah hepimizin her şey gönlünce olur. Yakışan da bu maçtan galip çıkmaktır. Hiçbir mazeretimiz yok. Bu maçın hiçbir mazereti olmaz biz sahaya kazanmak için çıkacağız." dedi.




Bu haber 664 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI