Bugun...



Bilgi Evleri ve Akademi Liseler 30 Ağustos’u kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Akademi Lise’de eğitim gören öğrenciler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 31-08-2021 00:12

Bilgi Evleri ve Akademi Liseler 30 Ağustos’u kutladı

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencilerine yönelik 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği düzenledi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve öneminin aktarıldığı etkinlikte, kısa film gösterimleri yapıldı ve tüm şehitler için dua edildi. Öğrenciler, kahraman askerlerimizin zaferlerini konu alan drama gösterisi ve 30 Ağustos ezgilerini seslendirdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı etkinlikleri kapsamında Merkez Bilgi Evi, Selahaddin Eyyubi Bilgi Evi, Sur Akademi Lise ve Silvan El-Cezeri Akademi Lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda yer alan Selahaddin Eyyubi Bilgi Evi Seminer Salonu’nda gerçekleşirken ödül töreninde, ilkokul, ortaokul ve lise kapsamında düzenlenen yarışmaya her kademeden ilk 3’e giren öğrenciler başarı, diğer öğrencilere ise katılım belgeleri takdim edildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine öğrenci velileri de katıldı.




Bu haber 304 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI