Bugun...



Amed Storenin İsmini Erzurum'da taklit ettiler

Amedspor’un tek gelir kaynağı olan Amed Store’ye Trendyol üzerinden sahte ürün satan mağaza açarak göz koydular.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 16:02

Amed Storenin İsmini Erzurum'da taklit  ettiler


Taşkın Civelek 

Amedspor  bu hafta kendi sahasında oynayacağı Menemenspor maçıyla TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olarak 1. Lige yükselmesi bekleniyor.
Birinci lige yükselerek 10 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdiren Amedspor’a taraftar desteği çığ gibi büyürken, önümüzdeki sezon hazırlıkları için de büyük bir maddi desteğe ihtiyacı olduğu belirtiliyor.
Şampiyonluk kupasını bu hafta sonu kaldırmayı  bekleyen Amedspor’a destek olmak için taraftarlar takımlarının tek gelir kaynağı olan Amed Store mağazalarından ürünlerine satın alabiliyor. Bazı kişiler de Amedspor ürünlerine olan yoğun talebi sahte ürünlerle ticarete döktü. Amed Store ismini taklit ederek resmi alışveriş sitesi Trendyol üzerinden mağaza açan bazı kişiler Amedspor forma ve diğer ürünlerini resmi lisanslı ürünmüş gibi satmaya başladı.
Yetkililer uyardı!
Amedspor yetkililerine çağrıda bulunan bazı taraftarlar sosyal medya üzerinden takımlarının Trendyol ve benzeri platformlara açılan mağazalara karşı uyardı. Trendyol üzerinde açılan ve Amedspor’un kopya ürünlerini satan mağazanın gönderim adresi olarak Erzurum olarak görüldüğü belirtilerek konuyla ilgili gerekli çalışmanın yapılması istendi.




Bu haber 617 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI