Bugun...



Emlakçılar: Arsa, ev ve gayrimenkul fiyatlarında durgunluk yaşanıyor

Batman genelinde arsa, ev ve gayrimenkul fiyatlarında şu an durgunluk yaşandığını belirten Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, yaptığı yazılı açıklamada, yatırım için bugünlerin iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 16:40

Emlakçılar: Arsa, ev ve gayrimenkul fiyatlarında durgunluk yaşanıyor


    

 

Batman'da uzun bir süredir arsa, ev ve gayrimenkul fiyatların en dip seviyelerde olduğunu ifade eden Değirmenci, "Bu günler uzun ve orta vadede en iyi yatırım zamanıdır." dedi.

Batman'da binlerce dönüm arazinin imara alınmasından sonra uzun yıllar imar alanlarının açılmasını beklemediklerini ifade eden Değirmenci, "Batman'da halihazır fiyatlar düşük. Yeni imar alanlarında arsa fiyatları çok cazip. Ayrıca ev, dükkan gibi gayrimenkullerde de rölanti dönemi yaşanıyor. Lakin önümüzdeki süreçte bu durgunluk sona erecek ve ister istemez tüm gayrimenkullerin fiyatları yükselecek." diye konuştu.

Açıklamasının devamında Değirmenci, "Genel itibariyle banka vadeleri piyasayı bozdu. Faizler düşünce fiyatlar bir anda yükselecek. İleride en iyi yatırım sahibi olmanın tek yolu haram olan faize bulaşmadan bugünlerde helal olan yatırımlara yönelmektir." ifadelerini kullandı. 
 




Bu haber 429 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI