Bugun...



SULAMA TANKERİ YİNE KAZAYA SEBEP OLDU.

Mardin-Kızıltepe kara yolunda akşam saatlerinde refüjdeki ağaçları sulayan belediye arazözüne yine araç çarptı. Kazada ağır...

facebook-paylas
Tarih: 16-09-2020 02:01

SULAMA TANKERİ YİNE KAZAYA SEBEP OLDU.

Mardin-Kızıltepe kara yolunda akşam saatlerinde refüjdeki ağaçları sulayan belediye arazözüne yine araç çarptı. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Mardin’in en işlek ve önemli noktalarından biri olan Protokol Yolu olarak bilinen Mardin Kızıltepe D-950 Karayolu, yeni görünüme kavuşmak için Mardin- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kardeş Belediye Projesi kapsamında 16 kilometrelik protokol yolu için refüj ve peyzaj düzenlenmesinde otomatik sulama sistemi devre dışı kalınca, sulama yapan tankerler, tehlike saçmaya devam ediyor. Defalarca maddi hasarlı kazalara sebebiyet veren arazöz, geçtiğimiz günlerde bir pizza markasına ait motosikletli kuryenin vefatına neden oldu. Dün akşam saatlerinde ise Abdulbasit Şimşek yönetimindeki 46 EK 134 plakalı araç, Selen Kışlası yakınlarında sulama yapan tankere çarptı. Süratli olduğu öğrenilen araç, çarpmanın etkisiyle hurda yığınına döndü. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılan sürücü Şimşek, 112 acil servis ambulansı ile Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.




Bu haber 166 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI