Bugun...



MUSTAFA EMRE CAN İMZAYI ATTI

Mehmet ÇAKAN TFF 3. Lig 1. Grup Takımlarından Diyarbakır Futbol Kulübünde transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil kırmızılı...

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2020 03:09

MUSTAFA EMRE CAN İMZAYI ATTI

Mehmet ÇAKAN

TFF 3. Lig 1. Grup Takımlarından Diyarbakır Futbol Kulübünde transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil kırmızılı ekip, geçen sezon Tuzlaspor’da forma giyen Mustafa Emre Can’la anlaşmaya vardı.

İstanbul’da yapılan anlaşmanın ardından deneyimli futbolcu, takımın kamp yaptığı Bolu’ya giderek, çalışmalara başladı.

Diyarbakır Futbol Kulübü, daha önce dış transferde Çorum Futbol Kulübünden kanat oyuncusu Murathan Buruş, Bucaspor'da forvet Mehmet Fuat Gölbaşı ve stoper Ferhat Çoban, Nevşehir Belediyespordan tecrübeli savunma oyuncusu Ethem Pülgir, Niğde Anadolu Futbol Kulübünden Emir Can Sayar, Vanspor Futbol Kulübünden kaleci Salih Şenbaş ve Barış Sağır’la anlaşmaya vardı. nte dönecek. mily:"Arial","sans-serif"'>İstanbulspor'da kaleci Abdulah Yiğiter, Başkent Akademi Futbol Kulübünden stoper Emrah Taysı ile Zeki Korkmaz, 1922 Konyaspor'dan Anıl Şahin ve Kırşehir Belediyespor'da Ümit Karaal ile kaleci Bekir Sevgi ve Hacettepespor'dan forvet Recep Eren Karabacak’ı kadrosuna katan Amed Sportif Faaliyetler, 1922 Konyaspor’dan Güray Gazioğlu, Fenerbahçe U19 takımının genç yeteneği Deniz Yılmaz ve Giresunspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Öztürk’ü kadrosuna kattı. Oğuzhan Öztürk’ün 1 yıllığına kiralık olarak transfer edildiği bildirildi.




Bu haber 104 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI