Bugun...



HÜDA PAR Gençliği, Filistin Katliamını Protesto Etmek İçin Büyük Bir Yürüyüş Düzenliyor

Diyarbakır'da Gençler, Siyonist İşgalin Filistin'deki Soykırımına Karşı Bir Araya Geliyor

facebook-paylas
Tarih: 05-01-2024 18:16

HÜDA PAR Gençliği, Filistin Katliamını Protesto Etmek İçin Büyük Bir Yürüyüş Düzenliyor

 

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın ev sahipliğinde, HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen büyük çaplı bir etkinlikle, gençler Filistin'deki insan hakları ihlallerini kınayacak ve dünya kamuoyunu bu acı gerçeklere dikkat çekmeye çağıracak. "İmam Hatipliler Gazze İçin Yürüyor" adını taşıyan etkinlik, 6 Ocak Cumartesi günü Ulu Camii'den başlayacak ve Şeyh Said Meydanı'nda sona erecek.

Etkinlik, Filistin'de yaşanan zulme karşı duyarlılığını dile getirmek isteyen gençleri bir araya getirerek, onların sesini yükseltmeyi hedefliyor. Ulu Camii'de gerçekleşecek başlangıç noktasından itibaren, katılımcılar coşkulu bir şekilde Şeyh Said Meydanı'na kadar ilerleyecekler. Yürüyüş boyunca Filistin bayrakları taşınacak ve çeşitli sloganlar eşliğinde, halkın dikkatini Filistin'deki insanlık dramına çekmeye çalışacaklar.

Etkinliğin başlangıç saati 13.00 olarak belirlenmiş olup, Şeyh Said Meydanı'nda son bulacak olan yürüyüş, burada düzenlenecek bir basın açıklaması ile tamamlanacak. Gençler, Filistin'deki yaşanan acıları anlatarak, uluslararası toplumu harekete geçmeye çağıracak ve bu insanlık dramına karşı duyarlılık oluşturmayı amaçlayacaklar. Bu önemli etkinliğe tüm basın mensupları davetlidir.




Bu haber 887 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI