Bugun...



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile HAMAS lideri Heniyye görüştü

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, İstanbul'da HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 00:58

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile HAMAS lideri Heniyye görüştü


    

 

Konuya dair HAMAS'tan yapılan açıklamada görüşmede Gazze Şeridi'ndeki  savaşla ilgili siyasi ve sahadaki gelişmeler ile Filistin halkının direnişini desteklemenin yollarının görüşüldüğü belirtildi.

Toplantıda ayrıca işgal altındaki Batı Şeria'daki durum, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı tehdit eden tehlikelerin yanı sıra işgalcilerin tutuklulara karşı işlediği suçlar ve insanlık dışı uygulamalar ele alındı.

HÜDA PAR heyet, Filistinlilerin yaptıklarının bölge ve dünya düzeyinde efsanevi bir model sağladığını ve önderlik ettiğini belirterek, Filistin halkının kararlılığını ve ulusal haklarının tam ve eksiksiz olarak sağlanması konusundaki tutumunu takdir etti.

Heyet, yakın zamanda üç oğlu ve beş torununun şehit olması nedeniyle hareketin liderine ve  Filistin halkının tüm şehitlerine  başsağlığı dileklerini ileterek, Filistin direnişiyle dayanışmayı vurguladı.

Görüşmeye ilişkin HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada ise, "Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, HAMAS Lideri Sayın İsmail Heniyye’yi ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde şehit edilen üç oğlu ve dört torunu için taziye dileklerini iletti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Gazze’deki son gelişmeler de ele alındı." denildi. 
 




Bu haber 523 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI