Bugun...



Antalya'da "İnsanlık Adına Özgür Gazze Yürüyüşü" düzenlendi

Antalya Kudüs Platformu'nun öncülük ettiği "İnsanlık Adına Özgür Gazze Yürüyüşü" etkinliğinde, Gazze özgür oluncaya, işgalci rejimin saldırı katliam ve soykırımları sona erinceye kadar gündemlerinde Gazze'nin yer alacağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2024 00:25

Antalya'da


    

 

Antalya Kudüs Platformu'nun öncülük ettiği, HÜDA PAR, Kumluca Dayanışma Platformu (KUDAP), Alanya Dayanışma Platformu (ALDAP), Isparta Filistin İnisiyatifi, Burdur Kudüs Platformu, Manavgat Kudüs Platformu, Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP), Antalya Platformu'nun da destek verdiği "İnsanlık Adına Özgür Gazze Yürüyüşü" etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığı, ilçe yönetimleri, gençlik ve kadın Kolları da katılım sağladı.

Sunuculuğunu Mücahit Yıldız'ın yaptığı program, Ahmet Mahmut Sezer'in Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı.

 

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de uyguladığı katliam ve HAMAS savaşçılarının direnişlerinin gösterildiği video gösterimi yapıldı.

Siyonistlerin mazlum Gazze halkına uyguladığı vahşete tepki göstermek için düzenlenen etkinlikte, Gazze özgür oluncaya, işgalci rejimin saldırı katliam ve soykırımları sona erinceye kadar gündemlerinde Gazze'nin yer alacağı belirtildi. 

Program, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın yaptığı dua ile sona erdi.

 

HÜDA PAR  Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, yaptığı açıklamada, "Antalya il teşkilatı olarak Kudüs platformunun düzenlemiş olduğu Gazze için özgürlük yürüyüşü programına katıldık il yönetimimiz ilçe Başkanlarımız kadın ve gençlik kollarımızla programa iştirak ettik programın 7 Ekim tarihinden bugüne devam eden aksa Tufan’ı harekâtın zafere ulaşmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan dileriz Gazze özgür oluncaya dek işgalci rejimin saldırı Katliam ve soykırımı sona erinceye dek bizlerin gündeminde Gazze olacak Filistin davası olacak. Bizler asla ve asla Filistinli Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız bu yürüyüş münasebetiyle tüm halkımızın boykota devam etmesini istiyoruz Gazze'yi gündemlerinden düşürmemelerini istiyoruz yöneticilerimizden de ticari ilişkiler başta olmak üzere işgal rejimi ile tüm ilişkilerin sona erdirilmesini bekliyoruz." dedi.
 




Bu haber 736 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI