Bugun...



MENEMENFKSPOR MAÇIN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2 Lig'in 38. haftasında Amedspor sahasında karşılaşacağı MenemeFK spor maçı hazırlıkları başladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 16:31

MENEMENFKSPOR MAÇIN HAZIRLIKLARI BAŞLADI


Taşkın Civelek

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Şehmuz  Özer  Tesislerinde    sabah gerçekleştirilen antrenman Pas ve koordinasyon çalışmalarıyla   sürerken dar alanda gerçekleştirilen Antreman çift kale maçla son buldu.
Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ,Geçen Hafta    deplasmanda karşılaştığımız  Somaspor’u  1 – 0 yenerek. Liderliğimizi  sürdürdük. sahada bize bu galibiyeti yaşatan Futbolcularıma  Teşekkür  ediyorum. Dedi.
KOLAY GİBİ GÖRDÜĞÜNÜZ BİR  MAÇTA ÇOK  ZORLANIRSINIZ
Tecrübeli hocaMesut Bakkal  Artık bu maç geride kaldı. Cumartesi günüsahamızda karşılaşacağımız  Play-off’u garantilemek isteyen  MenemeFKspor ile  zorlu bir karşılaşma oynayacağız.  Bu  saha  ve  seyirci  Avantajımızı iyi kullanıp Şampiyonluk meşalesini  Alevlendireceğiz.
 Bakkal, “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız, istediğinizi alamazsınız ya da zor gördüğünüz maçtan farklı sonuçlar alabilirsiniz. Takımlarımızın arasında rekabetimiz her zaman olacaktır. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biz de biliyoruz.biz  sahaya 11 ‘le çıkıyoruz. Farklı bir kadroyla  çıkmıyoruz. Bizim  amacımız taraftarlarımızın önünde kazanmak .Onun için çekişmeli;bir karşılaşma bizi bekliyor.  bizim nasıl  üç puanı alabileceğimiz gerek sistem gerek taktiksel gerekse sahada savaşarak yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor.’’ dedi.
TARAFTARLARIMIZA  ŞAMPİYONLUĞA  YAKIŞIR  BİR  AMEDSPOR İZLETECEĞİZ 
Teknik  direktör Mesut Bakkal  ,  Benim futbolcu kardeşlerim sahada kim oynarsa oynasın  görevini layıkıyla yerine getirerek, Oyun sisteminde oynayacak futbolcularımızı belirlemiş olup .İnanıyorum ki bu maçta da Taraftarlarımıza  Şampiyonluğa  yakışır bir   Amedspor'u   izleteceğiz” şeklinde konuştu.’’




Bu haber 225 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI