Bugun...



5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı başladı

İstanbul'da düzenlenen "5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla başladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2024 17:41

5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı başladı

 

 

Bu yıl 5'ncisi düzenlenen "5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı" özel bir otelin konferans salonunda Kur'an-ı kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Parlamenterler arası Kudüs Platformu Başkanı Hamid Abdullah Al Ahmar, katılımlarında dolayı davetçilere teşekkür ederek, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekti.

3 gün boyunca devam edecek olan konferansa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yanı sıra çok sayıda davetçi katıldı. Farklı oturumlarla devam edecek konferansta davetçilere hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Modern firavunları görmek isteyen hiç uzağa gitmesin, Gazze'yi bombalayanlara baksın." dedi.

Davetlilere teşekkür eden Erdoğan, "Kalbi Kudüs ve Filistin için atan siz kıymetli parlamenterleri ülkemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Medeniyet, tarih ve kültür şehri güzel İstanbul'umuza hepiniz hoş geldiniz." ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 449 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI