Bugun...



Serkan Genç, Hes İlaç Afyonspor hazırlıklarına yarın Başlayacak

TFF 2 lig Beyaz Grupta mücadele eden Diyarbekirspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hes İlaç Afyonspor hazırlıklarına yarın Kendi Tesislerinde yarın başlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 00:10

Serkan Genç, Hes İlaç Afyonspor hazırlıklarına  yarın Başlayacak

 

Taşkın Civelek

 

 Diyarbekirspor kulüb Başkanı Serkan Genç , , Afyon'da oynayacakları  Hes İlaç Afyonspor maçı için açıklamalarda bulundu.

 Sahamızda  oynadığımız  Esenler  Erokspor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan  Serkan Genç , “Esenler  Erokspor maçında  alınan 3 puan bizi dahada umutlandırırken  Futbolcularımı kutluyorum. Bu hafta sonu  Hes İlaç  Afyonspor   ile deplasmanda oynayacağız. Bizim açımızdan içerisi, dışarısı fark etmiyor. İnşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz” dedi.

Hedefimiz deplasmandan eli boş dönmemek

Kulüb Başkanı Serkan Genç , "Yukarıyı yakalamak istiyorsak, seri yakalamamız lazım. Özellikle 3 puan, 3 puan şeklinde düşünmemiz gerekir.Bu hafta oynayacağımız  Hes  İlaç Afyonspor  takımı da ligde oynadığı karşılaşmada 7galibiyet, 8  Beraberlik 9  Mağlubiyet alan Takımın 29  puanı var ve 11. Sırada yer  Alıyor.her iki Takım açısında da zor bir karşılaşma olacak.Kazanma adına doğru mücadele etmemiz gerekiyor.Mümkün olduğu kadar iyisini yapmaya çalışıyoruz. Teknik heyetimize ve Futbolcularımıza  güveniyorum.” diye konuştu.

 




Bu haber 549 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI