Bugun...



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Diyarbakır'ın Geleceği İçin Kararlıyız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışına Katıldı. Yılmaz Açılışta Yaptığı Konuşmada Önemli Mesajlar Verdi

facebook-paylas
Güncelleme: 16-02-2024 19:03:33 Tarih: 16-02-2024 18:29

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

Yasin GÜLER - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılış törenine katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Diyarbakır'ın Türkiye'nin birliğine ve beraberliğine olan bağlılığını vurgulayarak, "Kim ne derse desin, Diyarbakır bu ülkenin birliğine, beraberliğine sahip çıkacak. Bu vatana, bu bayrağa, bu devlete sahip çıkacak ve emperyalist birtakım güçlerin bu bölge üzerinde kurduğu hesapları boşa çıkaracak" ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Yılmaz, Diyarbakır'ın daha güçlü bir geleceğe ihtiyacı olduğunu belirterek, şehre daha fazla hizmet ve yatırım yapılması gerektiğini vurguladı. "Diyarbakır'da her şeyin olduğunu ve tek yapılması gerekenin Diyarbakır'a, geleceğine, aklı fikri Diyarbakır olan adayları desteklemek olduğunu" belirten Yılmaz, bu desteğin şehrin hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecine girmesini sağlayacağını ifade etti.

Yılmaz, Diyarbakır için yapılan hizmetlerin kararlılıkla devam edeceğini ve şehrin geleceğinin şekillenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ayrıca, belediyenin amacının yerel hizmetler sunmak olduğunu ve bu hizmetlerin halka adil bir şekilde sunulması gerektiğini vurguladı. "Gerçek belediyecilikten yanayız" diyen Yılmaz, belediyenin kaynaklarının şehre yeşil alanlar, spor tesisleri, içme suyu temini, mesleki eğitimler ve ihtiyaç sahiplerine destek gibi hizmetler için kullanılması gerektiğini belirtti.

Açılışa, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, parti yöneticileri ve partililerin yanı sıra bölgedeki önemli isimler de katıldı. Yılmaz, açılışın ardından Sur ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve kanaat önderleriyle görüşmek üzere bir otele geçti.




Bu haber 552 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI