Bugun...



Mersin Milletvekili Dinç'ten Anlamlı Ziyaret

Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Dünya Kung-Fu Şampiyonunu Ziyaret Etti ve Filistin Bayrağı Olayına Atıfta Bulundu

facebook-paylas
Güncelleme: 02-05-2024 16:20:20 Tarih: 02-05-2024 16:17

Mersin Milletvekili Dinç'ten Anlamlı Ziyaret

 

 

Yasin GÜLER - Mersin Milletvekili Faruk Dinç, son günlerde gündemi meşgul eden bir olaya atıfta bulunarak, Dünya Kung-Fu şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ü ziyaret etti. Akyüz'ün madalya töreninde Filistin bayrağı açıp dabke dansı yapması, Akyüz'ün soruşturma açılmasına sebep olmuştu. Dinç, bu ziyaret sırasında Akyüz'e destek verdiğini göstermek amacıyla sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı

Ziyaret esnasında Dinç, Akyüz'le samimi bir şekilde sohbet etme fırsatı bulduklarını belirtti. Ayrıca, Akyüz'ün cesur hareketini ve Filistin'e verdiği destek mesajını takdir ettiğini ifade etti. Filistin bayrağı açıp dabke dansı yaparak duygularını ifade eden Akyüz'ün, Filistin'in sesi olduğunu vurgulayan Dinç, bu tür protesto hareketlerinin önemine dikkat çekti.

Dinç ayrıca, Akyüz'ün madalyası ile ilgili açılan soruşturmaya karşın onu tebrik ettiğini ve aldırmadan cesurca duruşunu sürdürmesini desteklediğini belirtti. Bu ziyaret ve paylaşımıyla Dinç, Akyüz'e verdiği destekle birlikte Filistin meselesine duyarlılığını da göstermiş oldu.




Bu haber 620 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI