Bugun...



Mesut Bakkal Camiadan Özür diledi

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, şampiyonluk turu atmayı beklerken bir trafik kazası geçirdiklerini belirterek, "Muhteşem taraftarımızdan ve camiamıza özür diliyorum."

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2024 15:12

Mesut Bakkal Camiadan Özür  diledi


Taşkın Civelek 

Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup lideri ve şampiyonluğun en büyük adayı Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ligin 3'ncü sırasındaki Iğdırspor'a 2-0 yenilmesinin yankıları devam ederken, Teknik Direktör Mesut Bakkal, 
Şampiyonluk turu atmayı bekleyen Amedspor'da, kritik Iğdırspor mağlubiyeti yeşil kırmızılı camiada şok etkisi yarattı. Yenilgi sonrası bugün futbolculara bir günlük izin veren tecrübeli çalıştırıcı Mesut Bakkal, "Bu mağlubiyet nedeniyle taraftarlardan özür diliyoruz. İstediğimiz şampiyonluktu, işi burada bitirmek istiyorduk, olmadı. Sporcularımız da elinden gelenin en iyisini yaptı. Ancak Iğdırsporlu futbolcular bizden daha iyi oynadı, onları da tebrik etmek gerekiyor. Bir trafik kazası yaşadık, bu mağlubiyet bizim için nazar boncuğu olsun. Bir günlük yani bugün dinlenmenin ardından yarın saat 17.00'da top başı yapacağız. Soma maçı hazırlıklarına başlayacağız. Şampiyonluğu, inşallah Soma deplasmanından getireceğiz. Kimsenin bundankuşkusu olmasın" dedi.




Bu haber 876 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI