Bugun...



770 gram doğan bebek 3 ay sonra sağlığına kavuştu

Mardin'de özel bir hastanede 770 gram olarak doğan prematüre bebek, 91 günlük tedavinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 28-07-2023 19:06

770 gram doğan bebek 3 ay sonra sağlığına kavuştu

Duyan ailesi çiftinin bebeği henüz 7 aylıkken 770 gram olarak dünyaya geldi. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinde 91 gün tedavisinin ardından 2 kilo 300 gram ulaşan bebek taburcu olarak ailesine teslim edildi. 

Konu hakkında konuşan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Veli Akkurt, "Bebeğimiz 7 aylıkken 770 gram ağırlığında doğmuştu. Yatışının 91'inci gününde ailesine teslim etmenin sevincini yaşamaktayız. Tüm ekip arkadaşlara da hepsine teşekkürü borç biliyoruz. Şu an 2 bin 300 gram ağırlığındadır. Şu an için sağlık konusunda herhangi bir sorunu yok. Ailesine, mutlu mesut büyütmeyi temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bebeğin babası olan Vecih Duyan, sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, "3 ay sonra çocuğumuzu kucağımıza aldık, çok mutluyuz. 13 yıl aradan sonra bir bebeğimiz oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bebeğimizin adını Asiye koymayı düşünüyoruz inşallah." şeklinde konuştu. 

Bebeğin annesi de evladını eline sağlıklı bir şekilde kucağına almanın heyecanını yaşarken emeği geçen tüm personele teşekkürde bulundu.




Bu haber 383 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI