Bugun...



Ağrı’da yaşanan trafik kazalarında 3’ü ağır 21 kişi yaralandı

Ağrı’da bayram öncesi farklı noktalarda yaşanan 3 ayrı trafik kazasında 3’ü ağır olmak üzere toplam 21 kişi yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2023 00:58

Ağrı’da yaşanan trafik kazalarında 3’ü ağır 21 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere 26.06.2023 Pazartesi günü akşam saat 18.30 sularında yaşanan ilk kazada, Ağrı - Erzurum Karayolu Yayladüzü yol ayrımında sürücü A.A. idaresindeki 25 HG 311 plakalı kamyonet, Yayladüzü Beldesi istikametine dönmek için sağ şeritten sol seride geçmek istediği sırada aynı istikametten gelen Y. A. İdaresindeki 34 KUS 40 plakalı otobüsle çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada, kamyonete bulunan 7’si çocuk 12 kişi ile otobüste bulunan bir kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ve polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, yaralılar 112 acil sağlık ekiplerince ambulanslarla Ağrı ve Eleşkirt Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Aynı tarihte Ağrı-Bitlis karayolunda saat 19:30 sularında meydana gelen bir başka kazada ise E. S. İdaresindeki 34 PL 4921 plakalı araç,  Ağrı istikametinden Patnos istikametine seyir halinde iken Esmer kavşağı mevkiinde M. Ç. İdaresindeki 06 EA 9446 plakalı araç ile çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücüler E.S. ile M.Ç.’nin yanı sıra araçlarda bulunan Z. S. , M. Ş. ve A. S. yaralandı.

Yaralılar yine 112 acil sağlık ekiplerince Tutak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aynı gün yaşanan 3’üncü kazada da Tutak ilçesinde saat 20:11 sularında meydana gelen kazada, Ozanpınar Köyü Mevkiinde Y. D. İdaresindeki 42 BB 462 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada, araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ş. D.,  A. D. ve sürücü Y.D. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar Tutak Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan A. D.’nin Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Yaşanan 3 ayrı kazada yaralanan toplam 21 kişiden 3’ünün durumunun ağır olduğu geri kalan 18 kişinin ise hayati tehlikelerinin olmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan kazalar sonrası yetkililer bayram öncesi daha acı olayların yaşanmaması amacıyla yolculuğa çıkan vatandaşları, trafik kurallarına uymaları bir kez daha uyardı.

 




Bu haber 623 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI