Bugun...



Diyarbakırlı çocuklar: Kardeşlerimiz Filistin'de bombalanırken bizler ekran başında üzülüyoruz

İşgal rejimi tarafından Filistin'de katledilen çocuklarla ilgili duygularını paylaşan Diyarbakırlı minik Kudüs sevdalıları, televizyon ekranlarında izledikleri görüntüler karşısında üzüldüklerini ifade ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 12:28

Diyarbakırlı çocuklar: Kardeşlerimiz Filistin'de bombalanırken bizler ekran başında üzülüyoruz

"Aksa Tufanı" operasyonun başladığı 7 Ekim sabahından bu yana işgal rejimi tarafından Filistin'e yapılan saldırılarda şu ana kadar 2 bin 778 kişi şehid edilirken 10 binden fazla kişi yaralandı.

Şehid ve yaralılarının büyük çoğunluğunun kadın ile çocuklardan oluştuğu katliam görüntüleri televizyon ekranlarını yansıtılırken bu acı manzaraya şahit olan çocuklar duygularını paylaştı.

"Gerekirse canımız Filistinli kardeşlerimize feda olsun"

Ekranlara yansıtılan katliam görüntülerinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Betül Çiçek, "Filistinli kardeşlerimizi bombaladıkları için üzülüyoruz. Buraya kardeşlerimizi korumak için geldik. Dualarımızla Filistinli kardeşlerimizin yanındayız." dedi.

Betül Çiçek-Zehra Tütak

Küçük yaşına rağmen israil mallarının boykot edilmesi gerektiğini söyleyen Zehra Tütak, "Bizim elimizden gelen dua edip israil mallarını boykot etmektir. Gerekirse canımız Filistinli kardeşlerimize feda olsun. İnşallah rahat bir nefes alırlar." ifadelerini kullandı.

Bünyamin Kardaş

Dualarını dilinden eksik etmeyen Bünyamin Kardaş, "Allah Filistin'e yardım etsin, israilin de belasını versin, kahrolsunlar. İnşallah Filistin kazanır." ifadelerine yer verdi.

Aksa Nur Ekinci

"Kudüs Filistin'indir, zafer bizimdir"

Aksa Nur Ekinci ise şunları söyledi:

"Oradaki kardeşlerimiz öldürülüyor, şehid oluyorlar. Bunu gördüğümüzde duygulanıyoruz. Keşke bizde orada olsak, onlara yardım edebilseydik. Buraya geldik, 'Filistin Müslümanlarındır' diye haykıracağız."

Eyüp Şen

Müslüman devlet yöneticilerinin suskunluğuna sitem eden Eyüp Şen, "Filistin'deki kardeşlerimiz ölüyor, içimiz kan ağlıyor. Müslüman devletler de destek vermiyor. Onun için de üzülüyoruz. Kudüs Filistin'indir, zafer bizimdir." şeklinde konuştu.

Muhammed Ali Toğluk

Muhammed Ali Toğluk ise, "İsrail, Mescid-i Aksa'yı yıkmaya ve topraklarımızı bizden almaya çalışıyor. Allah israili kahretsin, Filistin'e zafer nasip etsin." dedi.

 




Bu haber 393 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI