Bugun...



Akyol'a Park ve Spor Tesisi Talebi

Bağcılar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluşan Akyol, Sorunları Dinledi

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2024 00:15

Akyol'a Park ve Spor Tesisi Talebi

 

 

Yasin GÜLER - Bağcılar Mahallesi'nde halkın nabzını tutan AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bir talebi daha değerlendiriyor. Akyol, Ahmet Kaya Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Belediyeye ait yeşil alanın park ve spor tesisi olarak kullanılması talebini yakından dinledi.

Mahalle sakinleri, uyuşturucu ve alkol bağımlılarının mesken olarak kullandığı alanın, park ve spor tesisine dönüştürülmesi gerektiğini belirterek, çevrelerinin daha güvenli ve sağlıklı hale getirilmesi için Akyol'a destek verdiler. Akyol ise bu talebi, mahalle halkının refahı ve mutluluğu için önemli bir adım olarak değerlendirerek, yerine getirilmesi için gerekli adımları atacağını taahhüt etti.

Akyol, sadece park ve spor tesisi talebini değil, mahallede karşılaşılan diğer sorunları da dinleyerek çözüm için elini taşın altına koydu. Vatandaşların taleplerini önemseyen ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyen Akyol, Bağcılar Mahallesi'nin yaşam kalitesini artırmak ve halkının memnuniyetini sağlamak için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.




Bu haber 597 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI