Bugun...



Amedspor, Ankara’ya gitti

Amedspor’da Etimesgut maçının hazırlıkları sona erdi ve takım bu sabah Ankara’ya geçti.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2024 13:28

Amedspor, Ankara’ya gitti


Taşkın Civelek

Kırmızı – Yeşillı ekip  Bugün sabah saatlerinde  Şehmuz Özer  Tesisleri’nden yola çıkarak Diyarbakır Kaplaner  Havalimanı’na gitti. Ardından ekip, Öğleden sonra Ter İdmanı yaparak. konaklayacağı otelde maç saatine kadar kampa girecek.
“Liderliğe tesadüfen yükselmedik”
Amedspor Teknik Direktörü   Mesut Bakkal, ligde birçok istatistikte ilk sırada yer aldıklarına dikkat çekerek, liderliğin tesadüf olmadığını söyledi.Liderliğe giden süreçte birçok işi doğru yaptıklarına değinen Mesut Bakkal, “4 Nisan’a kadar 7 maçımız kaldı. Ligdeki her maç çok zor. Her takımın birbirinden puan alabileceğinin farkındayız. Yarın Deplasmanda  oynayacağımız  Etimesgutspor  çok köklü bir camia. İlk yarıyı kötü geçirdiler ama ikinci yarıda yaptıkları  çıkışlarla  kendilerine değer kattılar. Her rakibe saygı duyuyoruz ama biz de güçlü bir ekibiz. Liderliğe yükseldik. Bu liderliğe tesadüfen gelmedik. Birçok istatistikte lig lideriyiz. Son maçımızı 5-1 kazanarak lider olduk. İnşallah sezon sonunda bu liderliği hep beraber eğlenerek kutlarız” dedi.
“Adım adım gidiyoruz"
Oyuncuya dayalı bir sistemlerinin olmadığının altını çizen Bakkal, “Adım adım gidiyoruz. Deplasmana gideceğiz. 3 puanla dönmeyi planlıyoruz. Çünkü bir sistem takımıyız. Bu süreçte tüm oyuncularımızdan verim almaya çalışacağız. Saha içerisinde oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden kurguladığımız bir gücümüz var. Tüm oyuncularımız da bunu ezberledi ve uyguluyor. Bundan sonraki süreçte oyuncularımızı daha verimli kullanmak, sakatlık riski olanları koruyup, her maçı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.




Bu haber 486 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI