Bugun...



AMEDSPOR FORVETİNİ FULHAM’DA BULDU

Trendyol 1 Ligin yeni Takımı Amedspor Transfer Çalışmalarını yurt dışından sürdürüyor. Transfer komitesi Geçen sezon Trabzonda oynayan ve daha sonra Fulham takımına Transfer olan 28 yaşındaki Forvet oyuncusu Adama Traoré ile anlaştı.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2024 11:59

AMEDSPOR FORVETİNİ FULHAM’DA BULDU

 

Taşkın Civelek

 

Yeni  forvet oyuncusu Adama Traore  dün  sağlık kontrolünde geçilerek .sağlam rapor alınan oyuncuyla en kısa  zamanda sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

ADAMA TRAORE KİMDİR? 

Barcelona, 26 yaşındaki kanat oyuncusu Traore'nin satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu.

İngiltere basınında satın alma bedelinin 30 milyon sterlin olarak belirlendiği öne sürüldü.

Traore, Barcelona altyapısında yetiştikten sonra Aston Villa ve Middlesbrough'da oynamış, 2018'de ise Wolverhampton'a transfer olmuştu.

Tam adı Adama Traoré Diarra olan futbolcu, 25 Ocak 1996 tarihinde İspanya'nın L'Hospitalet de Llobregat kentinde dünyaya geldi. Futbola Barcelona altyapısında başlayan Mali asıllı İspanyol kanat oyuncusu, Aston Villa ve Middlesbrough formalarını giymesinin ardından 2018 yılında 20 milyon karşılığında Wolverhampton'a transfer oldu.

Bu sezon çıktığı 23 maçta 1 gol kaydeden yıldız oyuncu, İspanya Milli Takımı'nın formasını 8 kez terletti. Wolverhampton ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden ve Barcelona'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Traore'nin güncel piyasa değeri ise 28 milyon Euro.




Bu haber 1148 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI