Bugun...



Amedspor Sıkı Çalışıyor

Amedspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Kocaeli KartepeTesisleri'nde hız kesmeden sürdürüyor. Yeşil- kırmızılı ekip, teknik direktör Ersun yanal yönetiminde çift antrenmanlarla tempoyu yükseltiyor. Bu süreçte futbolcular,

facebook-paylas
Tarih: 10-07-2024 16:22

Amedspor  Sıkı Çalışıyor


Taşkın Civelek
 fiziksel kondisyonlarını zirveye çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışırken Amedspor'un hazırlık süreci kapsamında oyun disiplinini ve taktiksel çalışmalarını gözden geçirecek. 
Futbolseverleri Heyecanlandıran Gelişmeler
Amedspor'un sezon öncesi bu kararlı tutumu, taraftarlar arasında büyük beğeni topluyor. Ersun Yanal önderliğindeki bu yoğun çalışma temposu, yeşil- kırmızılıların yeni sezonda iddialı bir performans sergilemesi için umut veriyor.Amedspor'un hazırlıklarındaki bu sıkı tutumu ve gelecek beklentileri, futbolseverler arasında büyük heyecan yaratıyor.
  Amedsporun teknik patronu Ersun Yanal, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğine işaret ederek, "Taraftarımız şundan emin olsun ki biz 2 çok iyi forvet oyuncusu alacağız. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Hata yapmamak istiyoruz ve doğru ismi doğru şartlarda bünyemize katmak istiyoruz. lbizi Süper Lig'e taşıyacak kadroya sahip olmak istiyoruz.
 Sezona  Tam Kadro Çıkmak İstiyoruz
Liglerin başlamasına yaklaşık 1 ay gibi bir süremiz var. Bu süre çok uzun gözükse de, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Buradaki kamp çalışmalarımızda 2 veya 3  tane hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. 12 ve 15 Temmuz gibi. Kadromuzu tamamlayıp, ligin öncesinde son rötuşları yapıp, oyun anlayışımızı ve tekniğimizi oyunculara dikte edeceğimiz bölüm o bölüm olacak. Orayı da inşallah iyi geçiririz. Bu sene aynı hata  yapmadan sezona tam kadroyla, çok iyi hazırlanmış bir  Amedspor olarak girmek istiyoruz.




Bu haber 297 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI