Bugun...



Amedspor Transfer Çalışmalarına Hız Verdi.

Trendyol 1 ligin yeni ekiplerinde Amedspor yaptığı kongre sonrası Bugün( Perşembe ) Diyarbakır’a gelecek olan Teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi Başkan Aziz Elaldıyla ve Yeni Yönetimle bir araya gelecek.

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2024 17:45

Amedspor Transfer Çalışmalarına  Hız  Verdi.


Taşkın Civelek

Amedspor  mevcut Başkan ve Yönetim  Takıma takviye yapmak için   transfer  çalışmalarına hız  verdi. Birçok  yıldızla  temas  halinde olan  Yeşil- Kırmızılılarda  ilk sırada bazı oyuncularla görüştükleri  ifade edildi.Transfer komitesi  kongre öncesi   geçen sezon Trendyol 1.lig’de oynayan Yerli ve  Yabancı oyuncularla  temas halindeler.
EN AZ  5- 6 TAKVİYE YAPILMASINI İSTİYOR.
Ersun Yanal’lın bir  dosyayla transfer listesindeki son gelişmeleri için  yönetim ile bir  değerlendirme yacak. Teknik adamın hem  savunma hem orta  saha  hem de hücüm hattına  en  az 5
ERSUN YANAL’LA SÖZLEŞME İMZALAYACAK
Bu  arada  Geçen hafta İzmire  giden Başkan  Aziz Elaldı ve Yönetimi Teknik  direktör Ersun Yanal’la yaptıkları görüşmede Anlaşma  sağlayarak. Takımın başına  getirdi. 
Amedspor’un 1 yıllık anlaşma  sağladığı Ersun Yanal Bugün ( Perşembe ) günü Diyarbakır’a  gelerek  medya önünde Sözleşme imzalayacak. Teknik  adam ekibi ile  birlikte yeni  sezon kadroplanlaması için düğmeye basacak.




Bu haber 704 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI