Bugun...



Amedspor yıldızlar topluluğu olacak

Transfer çalışmalarına ivedilikle başlayan Amedspor’da futbolcu isimleri dönmeye başladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2024 15:01

Amedspor yıldızlar topluluğu olacak


Taşkın Civelek

Teknik direktör Ersun Yanal'ın İmza  Atmasından   sonra  Amedspor   iç ve dış transfer çalışmalarında, 8 Futbolcuyla  anlaşma  sağlandı.
Başkan Aziz Elaldı öncülüğünde oluşturulan transfer komitesi, teknik direktör Yanal'ın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarına hızlı başladı.
Amedspor Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Şefik Özdil   yaptığı açıklamada, iç transferde şampiyon kadromuzda yer alan Batuhan Tur, Oktay Aydın, Veli Çetin ve Adem Uğur Gezer ile anlaştıklarını söyledi.
Dış transferde  ise Fenerbahçeden  Serdar Dursu, Eyüpspor’dan  Adrıen Daniel karoly , Mehmet Murat   Uçar, ve  Sakaryaspor’dan   Kasongo’yla  anlaşan Yeşil- Kırmızılı Takım bu  4 oyuncuyla yaptıkları görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına vardıklarını işaret eden Özdil, ''Bu 4 futbolcuyla da her konuda uzlaştık. Sadece sağlık kontrolleri ve imzalar kaldı. 1 Temmuz'da başlayacak Kocaeli Kartepe'deki kampına kadar 11 futbolcu transfer edeceğiz. Teknik direktörümüz Yanal'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sıkı biçimde yürütüyoruz. Transferlerimizle güçlü bir Amedspor kadrosu oluşturmak için çaba  sarf ettiklerini ''  Söyledi.




Bu haber 1023 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI