Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ PERSONEL VE MUHTARLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında belediye personeli ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdi. Şato...

facebook-paylas
Tarih: 03-06-2018 07:09

BAĞLAR BELEDİYESİ PERSONEL VE  MUHTARLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında belediye personeli ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdi.

Şato Park’ta düzenlenen organizasyonda Bağlardaki Mahalle muhtarları ve kendi personellerine iftar yemeği veren Bağlar Belediyesi, iftar sofrasında ramazan heyecanını paylaştı. İftar Yemeğine Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı. Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve Belediye Başkan Yardımcıları iftara katılan davetlileri kapıda karşıladı. İftar öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, “ Burada muhtarlarımızla ve emekçi arkadaşlarımızla bir arada iftarımızı açmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin ramazan ayını kutluyorum.  Mübarek Ramazan ayının tüm İslam aleminde barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını dileriz. Hepinize iftar yemeğine katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.




Bu haber 41 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI