Bugun...



Bağlar Belediyespor Lideri bekliyor

Diyarbakır BAL liginde Mücadele eden Bağlar Belediyespor sahasında karşılaşacağı Lider Mazıdağı Fosfastspor hazırlıklarını Tamamladı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2024 15:00

Bağlar Belediyespor Lideri  bekliyor


Taşkın Civelek

 SeyrantepeTesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör  Cihan Çetin gözetiminde gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Bordo- Sarılı Takımın  Teknik Direktörü  Cihan Çetin  antrenmanı durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Bağlar Belediyespor Teknik direktörü Cihan Çetin, kısa bir açıklamada bulundu. Çetin ,’’ sahamızda karşılaşacağımız grubumuzun lider  Takımı olan  Mazıdağı Fosfatspor maçında alacağımız sonuç bizim açımızdan önemli olup galibiyetle  kapatmak istiyoruz. ’.dedi
Tecrübeli hoca Cihan Çetin ,    Mazıdağı Fosfastspor karşılaşması her iki takım açısından çok önemli onun için hazırlıklarımızı  hafta içinde bu karşılaşma için çok çalıştık,ve  Hedefimiz  sahamızda  puan kaybı yaşamak  istemiyoruz. Dedi.
Sahamızda puan almayı hedeflediklerini belirten Çetin , konuşmalarını şöyle tamamladı:'’ Biz  sahaya   kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımızın Desteğiyle İnşallah ksazanıp yolumuza  devam edeceğiz. Bu nedenle   futbolcularıma  güveniyorum.' Dedi.




Bu haber 338 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI