Bugun...



AKÇADAĞ: FENERBAHÇE NEREDE YANLIŞ YAPTIDA ŞAMPİYONLUK GİTTİ

Diyarbakırsporun Eski As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Şahap Akçadağ Bugün deplasmanda karşılaştığı Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçede Şampiyonluk hayal oldu.diye açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2024 09:34:27 Tarih: 07-05-2024 00:25

AKÇADAĞ:  FENERBAHÇE NEREDE YANLIŞ YAPTIDA ŞAMPİYONLUK GİTTİ


TAŞKIN CİVELEK

Şahap Akçadağ  Turkcell Süper Kupa maçında  U  19. Takımı ile  Şanlıurfaya. Giden  Fenerbahçe Takımı . Genç takımı . sahaya. Çıkarıp Galatasaraylı İcardının Attığı golle  Takımı . 2 dakika. Oynatip sahadan çekerek . güneydoğudaki. binlerce. futbol severin. seyir keyfine. darbe. Vurdunuz yok kendimizi Şanlıurfa halkından bir özür  borcumuz var diyorsunuz . A Takımıyla  Şanlıurfa’ya gelerek maç oynayacağız.Acaba Şanlıurfa Halkı sizin özürünüzü kabul edermi etmez çünkü onlara bir hayal yaşattınız.
Akçadağ, ‘’Fenerbahçe Yönetimi Süper Kupa maçı öncesi  yaptıkları açıklamalarda  Türkiye  Futbol Federasyonu adeta tehtid edercesine . gerekirse. ligden. çekiliriz. tehdidi. yaparak polemiğe. Girdiniz  al size polemilik. bütün takımın. adaptasyonu bozdunuz. nitekim. Fenerbahçeyi. süper. kupa. finaline. getiren.bu as  futbolcular. değilmiydi. siz. o futbolcuların. Emeğini. görmezden. Gelerek U 19 ‘la  sahaya çıktınız.süper kupa maçı. bana. göre. adaptasyonu. tamamen. bozuldu. Çünkü Fenerbahçe Kulüp Başkanı  Ali koç yönetimi. şampiyonluğu. bilerek. veya. düşünmeden. Bu  Takımı şampiyonluktan. Etti . Senin rakibin olan Cimbom ise. her. şeye. kulak tıkayıp.  önündeki. maçlara. baktı. ve rakibine 6 puan takarak . şampiyonluk geldi. tebrikler. cim bom. Okan burukla. tarih. yazmaya. Devam  ederek  bu takımın ligde hiçbir rakibi yok. ‘’ dedi.
Şahap Akçadağ,’’ Nerde kaldı Büyük Fenerbahçe Kulübü Süper Kupada gitti. Konferans Ligine de veda etti. Şampiyonluklarda elinde Gitti. Şimdide kalmış diyorsunuz ki Yabancı Hakem  gelsin maç yönetsin,olurmu öyle şey, Bizim Türk Hakemlerimize her zaman güvenimiz vardır. Yüzyıldır  bu ülkede  Hakemlerimiz anları açık başları dik olarak maçlarını yönetiyorlar.’’ İfadesinde bulundu




Bu haber 1137 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI