Bugun...



Yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kız çocuğuna araç çarptı

Bitlis merkezde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari aracın çarptığı 2 çocuk ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2024 00:15

Yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kız çocuğuna araç çarptı


    

 

Kaza, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Çarşı istikametine doğru seyir halinde olan Çetin A. yönetimindeki 34 CET 602 plakalı araç, şehir içi yolcu otobüsünden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan Selahattin Eyyubi Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri İ.B.K (11) ve G.G’ye (12) çarptı.

 

Kazada 2 çocuk ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Dün aynı noktada hafif ticari araç, küçük bir kız çocuğuna çarpmıştı. Sürekli aynı yolda trafik kazalarının meydana geldiğini, yolda güvenlik önlemleri ve tedbirlerin yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar yolu trafiğe kapattı.

 

Uzun araç trafiğinin olduğu yolda vatandaşlar, Bitlis Emniyet Müdürü ve Bitlis Valisinin olay yerine gelmesini istediler.

Bunun üzerine Bitlis Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu olay yerine gelip vatandaşlar ile konuştu. Vatandaşları sakinleştirmeye çalışan Şekeroğlu, trafiği açmalarını istedi. Bu sorunlar için bir an önce gerekli bütün birimlerle konuşacaklarını belirten Şekeroğlu, vatandaşları konuşmak için Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne davet etti.

 

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
 




Bu haber 354 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI